Εύδιον Hotel

Ανακαλύψτε τη γαλήνια πλευρά της ζωής!

Ποιοι είμαστε

Το Εύδιον Hotel, από το 2001 σας προσφέρει τη γαλήνη που αναζητάτε, καθώς βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό καταπράσινο περιβάλλον, σε απόσταση μόλις 250 μέτρων από τη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας καθημερινά.

Στον υπέροχο κήπο μας, με τα δένδρα και τα αμέτρητα λουλούδια του, θα περάσετε στιγμές αγαλλίασης και ξεγνοιασιάς! Επιπλέον, διατίθεται χώρος barbeque και bar, χώρος με projector και home cinema για αναπαραγωγή ταινιών, ενώ στο αίθριο διαθέτουμε μηχανή γαλλικού καφέ και μηχανή espresso για να συνοδεύσετε τις στιγμές χαλάρωσής σας.

Το ξενοδοχείο μας είναι φιλικό προς τα κατοικίδια ζωάκια, όντας και οι ίδιοι οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου φιλόζωοι.

Τα δωμάτιά μας

Το Εύδιον Hotel στεγάζει σε σύνολο έξι επιπλωμένα διαμερίσματα, εκ των οποίων τα τέσσερα είναι ενός δωματίου (Standart studio) και τα δύο Μεζονέτες. Τα δύο εκ των τεσσάρων Standart studios βρίσκονται σε όροφο, ενώ τα υπόλοιπα έχουν είσοδο από υπερυψωμένο ισόγειο με απευθείας πρόσβαση στον υπέροχο κήπο μας.

Τα δωμάτια του Εύδιον Hotel είναι πλήρως επιπλωμένα και περιλαμβάνουν κεντρική θέρμανση, κλιματισμό, WiFi, ψυγείο, κουζινάκι με φούρνο, βραστήρα νερού, εξοπλισμό κουζίνας.

Πώς να έρθετε

Η πρόσβαση στους Ωρεούς είναι εύκολη και γρήγορη, τόσο για όσους ταξιδεύουν από τη βόρεια Ελλάδα, όσο και από την νότια. Η πορθμειακή γραμμή Γλύφα-Αγιόκαμπος εξυπηρετεί τους επισκέπτες από τα βόρεια, ενώ η γραμμή Αρκίτσα-Αιδηψός εξυπηρετεί τους επισκέπτες από τα νότια. Υπάρχει ακόμη και η επιλογή να έρθετε οδικώς από τη Χαλκίδα. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε και τη γραμμή λεωφορείων ΚΤΕΛ από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις τις Ελλάδας.

Εύδιον Hotel
Στεφανιδάκη Ευμορφία
Ωρεοί Ευβοίας
(+30)2226071921
(+30)6983129955

https://www.evdionhotel.gr